Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Как да си добавя ситър?

Ролята на ситъра е да влиза в акаунта ти, докато теб те няма, да се грижи за него вместо теб и да разрешава всякакви проблеми, които могат да възникнат. В резултат на това те могат да променят повечето неща в акаунта ти, затова трябва да посочваш като ситъри само играчи, на които имаш пълно доверие. Също така имай предвид, че ситърът не може постоянно да влиза, ако ти не го правиш, затова не бива да го ползваш като начин за прехвърляне на собствеността на акаунт.

 Можеш да добавяш ситър през меню "Акаунт" в профила си.

 Имай предвид, че във всеки един момент можеш да имаш не повече от два ситъра. Също така, можеш да позволиш или забраниш на ситърите си да правят определени неща.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не