Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Как мога да бъда ситър на друг?

За да ситваш друг играч, той първо трябва да те посочи като свой ситър, както е описано в "Как да си добавя ситър?" Когато направи това, ще можеш да видиш, че си посочен като ситър на акаунта, през меню "Акаунт" в профила си. 

 Също така ще има информация какви правомощия ще имаш като ситър на акаунта, а ще можеш и да се махнеш като ситър, като натиснеш червения "х". Имай предвид, че във всеки един момент можеш да си ситър на най-много два играча.

Когато си добавен като ситър на друг акаунт, можеш да влизаш в него като излезеш от своя акаунт и влезеш отново с неговото име и своята собствена парола. Ще можеш да влезеш все едно си въвел тяхната парола (така че не е необходимо и не трябва да споделят паролата си с теб).


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не