Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

03. Как да регистриран акаунт и да влезна в него?

ОК, вече познавам началната страница в детайли, вече мога ли да започна? КАКВО? Още не си си направил акаунт и не си влязъл в него! Трябва първо да направиш това!
Registration

Както е посочено, добре е първо да прочетеш ръководството за да разбереш по-добре трите народа, но тъй като възнамерявам да ти обясня за тях скоро, не се притеснявай за това. Нека най-напред да се съсредоточим върху текущата задача.

СТЪПКА 1 : Избери си име. Колкото и просто да звучи, понякога може да е сложно. Аз предпочитам оригинални и интересни имена, докато други обичат да копират тези, чийто талант в измислянето на имена надвишава техния. Каквото и име да избереш за акаунта си, не забравяй, че трябва да бъде подходящ за пред малки деца.

СТЪПКА 2 : Въведи
email адреса си. Нямам какво да кажа за това, тъй като няма какво да се каже. Ако нямаш email адрес, можеш да си направиш такъв в Yahoo, Hotmail, или Gmail. Всички те са добри и сигурни.

СТЪПКА 3 : Направи си парола за акаунта. Макар това да е проста задача, имам някои предложения. Винаги гледай да измисляш трудна парола. Никога не използвай рождения си ден или някоя част от името ти и винаги гледай да добавяш случаен елемент. Да избереш цифри и букви без някакъв специален ред е добър начин да си осигуриш допълнителна сигурност. Само не забравяй да я запишеш, за да не я забравиш.
СТЪПКА 4 : Избери си народ. Има три народа, от които можеш да избереш, като всеки има своите предимства и недостатъци. Като нов в играта, мисля, че е добре да избереш народ, който най-добре ще пасва на нуждите ти, а те са да получаваш много ресурси и да не бъдеш нападан. Като такива, галите, които не само могат да крият два пъти повече ресурс в своите скривалища (обяснено по-нататък), но също така имат и най-добрата защита, са добър избор. Ако си по-настроен за убийства и грабежи, тевтонците са народът за теб. Те не само имат най-добрата атака, но също така могат да крадат от скривалищата, така че скривалищата крият само 80% от това, което по принцип трябва да крият. Тbut also have the best defence, ка че ако нападаш играч, чието скривалище крие 300 ресурс (това означава от всеки вид, 300 дървесина, 300 жито, 300 глина, 300 желязо, или общо 1200 скрит ресурс), това че означава, че скривалището ще крие само 240 ресурс, когато нападнеш. Смятам обаче, че повечето хора ще се насочат към римляните, които са най-балансираният от трите народа. Те имат равна защита и атака, а също така могат да строят две сгради едновременно – реусрсна сграда и сграда във вътрешната част на селото. Само иди на първата тема и провери за по-подробно описание

СТЪПКА 5 : Избери си начална позиция. Не мисля, че началната ти позиция наистина има значение. Където и да попаднеш в играта, винаги ще има някой, който да те напада, така че какво значение има? Ако наистина искаш да посочиш къде искаш да отидеш, предлагам югозапад, само защото така ще отидеш на минусите, а има нещо готино в това да си на минус.

СТЪПКА 6 : Прочети и приеми правилата на играта, както и условията за ползване. Препоръително е наистина да прочетеш правилата, тъй като натискайки в кутийката, приемаш всичко в тях.
Освен това можеш да се абонираш за да получаваш интересни новини и информация, свързана с играта.

СТЪПКА 7 : Натисни регистрация. Това може би е най-лесната стъпка. Натисни бутона, на който пише регистрация.

Activation
 Стъпка 7 ще те отведе до страницата за активация, която ще те приветства в Травиан и също ще ти каже, че ти е изпратен email на твоя email адрес. Само трябва да отвориш нова страница, да отидеш в email-a си и да отвориш съобщението, да копираш кода и да го поставиш в кутийката под Активационен код. След това натисни ОК. Ако провериш email-a си и не видиш съобщението, най-напред погледни в bulk секцията на пощата си, след това се върни на страницата за активация и натисни зеленото тук. То ще те отведе до дрига страница, с указания как да получиш активационния си код.

Акаунтът ти е успешно активиран! Натисни тук за да „влезеш”. Първия път, когато идвате на тази страница, тя ще бъде празна, но втория път, ако оставиш „запомни ме” отбелязано, информацията ти ще бъде въведена. Просто въведи името и паролата си и натисни вход. Толкова е просто, че можеш да го направиш и без указания, но аз все пак ти ги дадох!

Сега накратко ще обясня менют от лявата страна на акаунта ти, тъй като то е различно от менюто на началната страница.
side bar

(червено): Това е страничното меню. То се появява на всяка страница в Травиан. В страничното меню има няколко връзки към различни страници в Травиан.

  • Начална страница:

Това е връзка към началната страница на Травиан.

  • Инструкции:

Това отваря ръководства със списък на сградите и единиците (Обърни внимание, че докато не си в играта, то показва народите, сградите и ЧЗВ, но ако си в играта излиза нов прозорец, който само показва единиците и сградите, но в по-подробен вариант.)

  • Вход:

Това е бутонът, от който влизате в акаунта си. Ние обаче още не сме стигнали до там, така че нека го оставим засега.

  • Регистрация:

Това ще те отведе до страницата за регистрация, където можеш да се регистрираш в тази прекрасна игра.

  • Форум :

Това ще те отведе до прекрасния форум, в който можеш да си общуваш с други играчи за най-различни неща.

  • Чат:

Това ще те отведе до чат стая, където можеш да получиш помощ бързо и лесно.

  • Фирма:

Тази страница е точно каквото звучи, малки информация за създателите на Травиан. Тук е посочен техният пощенски адрес и телефонен номер.

  • Екип:

Тази страница ще ти даде малко информация за това към кого трява да се обърнеш ако имаш проблеми и как да го направиш.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не