Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

G -Как мога да спечеля злато?

 На някои от вас може да е известно,че може да бъде спечелено злато,като каните приятели в играта.Както и да е,ето кратко обяснение.

Какво мога да спечеля?


За момента,за всеки поканен играч,който основе 2ри град ще получите по 20 злато,което може да бъде използвано за всяка платена функция.За да  поканите играч,първо трябва да проверите менюто "Спечели злато",което се намира във "Травиан плюс" . Ако сте отворили правилната страница,то тя ще изглежда така:

playerhireplayer1.png

След това копирате вашия собствен линк и го изпращате на приятели,слагате го като подпис по форуми и блогове или го разпространявате както пожелаете.Има също и друга опция,с която може да каните чрез имейл,което ще даде на вашата страница следния изглед:

playerhireplayer2.png

След това просто напишете до 6 имейла,добавете лично съобщение ( полето може да остане и празно ) и натистене бутона "Изпрати". Веднага след като някой се присъедини чрез вашия линк или имейл и активира акаунта си,трябва да се появи във вашата таблица на страницата "Спечели злато".

<playerhireplayer3.png

Броят на хората,които можете да поканите е неопределен и от него зависи количеството на злато,което можете да спечелите.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не