Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Конфедерации

Система на конфедерацията. 
Всички нови сървъри, започващи след 15.09.2019 използват система на конфедерацията. Можете да сключите конфедерация от четири клана, които трябва да бъдат свързани един с друг. Какво означава това?

  • Клан А и клан Б могат да създадат конфедерация; един от тях ще изпрати покана на другия и другият ще я приеме. Това работи по същия начин като в Travian: Legends.

    Path to Pandora: Confederacy
  • На този етап Клан А иска да има и Клан В в конфедерацията; запитването за конфедерация трябва да бъде изпратено и от Клан А, и от клан Б, само тогава клан В ще може да приеме.

Какво друго ще се промени?

  • С новата система можете да изпращате ресурси и войски към вашия собствен акаунт, клан или конфедерация. 

В случай че клан напусне конфедерацията:

  • Не могат да се изпращат нови подкрепления или ресурси.
  • Подкрепления от други алианси от тази конфедерация или от напускащия алианс ще бъдат изпратени обратно вкъщи след 12 часа.
  • Подкрепления, които все още пътуват след тези 12 часа ще бъдат върнати незабавно щом стигнат до целта си.

Публичните оферти на пазара все още са достъпни за всички, освен ако не маркирате опцията „само за собствената конфедерация“. В този случай ще бъдат достъпни само за членове.

Path to Pandora: Confederacy


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не