Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Статистика

Статистиката е разделена на 5 или 6 части. Те са играч, кланове, градове, герои, общо и, ако имаш активиран плюс акаунт, плюс.

 Играч и кланове имат по 3 подкатегории. Това са нападател, защитник и топ10. Нападател подрежда играчите по издръжката на войските, които е убил в атака. Защитник подрежда играчите по издръжката на войските, които е убил в защита. Топ10 показва топ 10  на нападателите, защитниците, строителите и грабители за седмицата. Те ще получат медали.

 Герои показва показва списък с героите на сървъра, подредени по опит.

 Плюс статистиката е налична само ако имате активиран Плюс акаунт. Тази секция съдържа няколко графични представяния на развитието на акаунта ти по отношение на селата, населението и армията.  

 Общата част от статистиката съдържа данни относно активните играчи и съотношението атаки и жертви на сървъра.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не