Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Главна сграда

Main Building

Предусловия: {(buildingrequirements:gid=15)}

Строителите на града живеят в Главната сграда. Колкото по-високо е нивото, толкова по-бързо строителите ще завършват новите сгради.

 Ако имаш вече строящи се сгради и Главната сграда бъде разрушена или развита, времената за строеж няма да бъдат изчислени наново - всички изчисления се правят, когато натиснеш "Развий до ниво Х" и не се повтарят след това. Единственото изключение е, ако градът е столица.

Разрушаване 
 Ако вече нямаш нужда от някоя сграда, можеш да възложиш на строителите си да я разрушат. За целта трябва да имаш Главна сграда 10 ниво или по-високо.

Ако главната ти сграда бъде разрушена по време на атака, можеш да я построиш наново само ако всичките ти Житни поля са на ниво 5 или нетната ти продукция на жито е равна или поголяма от 198/час.

Характеристиките зависещи от нивото (като цена на строежа и генерирани точки културно развитие) могат да бъдат намерени тук.
За пълната таблица с времената за строеж, натисни тази връзка.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не