Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Столици

При преминаване от версия Т2 на Т3, бяха направени доста промени по отношение на столиците. Тук можеш да намериш подробно описание на столиците при версия Т3.

Какво е толкова специално при столицата?

  • Столицата не може да бъде превземана
  • Не можеш да строиш голяма казарма и голяма конюшня в столицата
  • В столицата можеш да построиш зидарска гилдия. Тази сграда увеличава здравината на сградите ти с до 300%.
  • Поне на теория, в столицата можеш да развиваш ресурсните си поля неограничено.

Как избирам столицата си?

Първият ти град е твоя столица, независимо дали постриш резиденция или дворец в него или не. Той ще загуби този си статут само ако обявиш друг град за столица. Това може да бъде направено като построиш дворец в града, който искаш да обявиш за столица и натиснеш бутона "Направете този град Ваша столица". За да го направиш ти трябва дворец ниво 1 за Травиан Версия 3 (ниво 10 за Травиан Версия 2.5), а също така трябва да въведеш паролата си за да потвърдиш промяната. Във всеки един момент можеш да имаш дворец само в един от градовете си, също както и в Т2.

Capital link in the Palace

Какво се случва ако си сменя столицата?

Ако смениш столицата си, предишната ти столица ще загуби подобренията на ресурсните поля над 10 ниво, а зидарската гилдия ще бъде разрушена. Допълнително гикяната казарма и голямата конюшня ще бъдат загубени, ако се намират в новата столица. Освен това на сървъри с версия на Травиан 2.5 (класически сървъри, ще бъде разрушена съкровищницата. Внимание: Промяната на столицата не може да бъде отменена!

Как мога да разбера коя е столицата на противников играч?

В профила на играча, столицата му е отбелязана с етикет (столица).


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не