Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

05 Опит на героя

Опитът, който героя получава е базиран на загубите на противника, изчислени чрез тяхната консумация на жито. Героя/героите от защитната страна вземат част пропорционална на това колко те и техните войски са помогнали в битката:

  • Консумацията на жито на всички убити атакуващи единици 
  • На базата на силата в битка на защитните войски на всеки защитник се пресмята частта, която ще вземе всеки от защитниците
  • Всеки герой в защита получава калкулираното по-горе количество като опит за героя.

Пример:

Атакуващият атакува с 15 Theutates Thunders = 30 консумация на жито.

Защита: Герой A - герой с 1000 бойна сила + 20 фаланги (общо 2000 сила срещу кавалерия) / Герой Б - Само герой с 4000 бойна сила (6000 сила общо)

Ако всички атакуващи войски бъдат убити, герой А ще получи 1/3 от опита и герой Б ще получи 2/3 от опита. В този конркретен пример Герой А ще получи 10 точки опит, а герой Б - 20.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не