Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

15. Нови градове

Когато имате дворец на ниво 10, 15 или 20 или резиденция на ниво 10 или 20 можете, ако имате достатъчно културни точки, да основете нов град завладеете някой друг.
За да направите нов град, Ви трябват трима заселника и свободно място на картата. За да завладеете нов град Ви трябва Сенатор/Вожд/Предводител и вече съществуващ град на картата, който не е столица.

Как да основа нов град?

Трябва да имате 3 заселника, празно място на картата и достатъчно културни точки. Трябва да проучите заселниците, но може да създадете директно по 3 заселника на ниво 10, 15 или 20 на дворец. С резиденция може да тренирате общо 6 заселника, по три на нива 10 и 20. За да построите дворец се нуждаете от главна сграда ниво 5 и посолство, а за резиденция само от главна сграда ниво 5. След като тренирате 3мата заселника, трябва да изберете празно място от Вашата карта и да го изберете. След това изберете връзката "Основни нов град" (Подсказка: нуждаете се от 750 единици от всеки ресурс!) и Вашите заселници ще тръгнат към мястото, за да основат Вашият нов град.

Как да завладея град ?

Вижте завладяване на градове за повече информация.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не