Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Как може да ми помогнат от клана когато имам атака

Когато те нападат други играчи, съкланниците ти могат да ти бъдат от голяма помощ. Все пак, освен ако членовете на клана ти не проверяват постоянно информацията за атаки в профила на клана, първо ще трябва да ги предупредиш, че те нападат. Можеш да направиш това като им пишеш директно или като помолиш лидера на клана си за помощ - той може да изпрати съобщение до всички членове на клана така че да получиш цялата налична помощ. Кланът ти също така може да има форум, в който да пишеш, че искаш помощ (кланът ти трябва да има форум с такава цел).

Щом съкланниците ти знаят, че имаш нужда от помощ, те могат да изпратят подкрепления и ресурси към селото ти. Тъй като подкрепленията към града ти ще имат нужда от жито за да оцелеят, може да се наложи да развиеш хамбара си, така че да може да съдържа жито, което войските да ядат. Също така е добра идея да развиеш стената си, тъй като това ще направи подкрепленията по-ефективни в защита.

 След като атаките към селото ти спрат, можеш да върнеш войските на съкланниците си през  сборния си пункт.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не