Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

05. Как да използвам "Преглед на града", "Мегдан"

dorf1
Това е прегледа на града. Това е мястото, където може да се построи поле за увеличаване на производството. Точно сега, вие нямате абсолютно нищо в него, и преди да започнем, нека да получи малко повече информация.

1. (Лилаво): Това е списък на ресурсите, които имате, и размера на склада.. Не може да имате повече от сумата, която може да побере, и не е препоръчително да прелива,защото така губите ресурси. По целия път в дясно, има жито с наклонена черта в него. Това е вашето население. То яде жито, така че сумата е взета от вашия добив. Това означава, че ако имате 12 жито/час добив,но там показва само 10,имате 2 популация.


2. (синьо): Това е основният изглед на ресурсните ти сгради. С разрастването на селото ти, ще трябва да строиш повече тук, за да увеличиш добива си. В момента е празно и ще продължи да бъде така, докато не стигнем този етап от ръководството. На тази карта има четири вида ресурси: жито, дървесина, желязо и глина. И четирите са важни, но от житото винаги трябва да имаш много, тъй като ще се нуждаеш от повече, с увеличаването на жителите и войниците в селото.

3. (зелено): Това показва количеството ресурс, което се добива в селото ти за час. Като строиш повече ресурсни сгради и развиваш нивата им, ще добиваш повече.

4. (оранжево): Това показва единиците, които в момента имаш в селото си. Тъй като току що започна и още дори не си построил сборен пункт, в селото ти няма никакви войски.

dorf2
Това е страницата с мегдана на селото. Тук строиш сградите си. Както виждаш,  една сграда вече е построена, това е главната сграда. Главната сграда е една от най-важните сгради, които имаш, тъй като е необходима за построяването на пчоти всяка сграда. Както виждаш, на мегдана има кръгчета, на които можеш да издигаш сгради. Има обаче и скрити места, където можеш да строиш определени неща. 

1. (зелено) : Главно по реката или около външата част на града, се намира мястото, където можеш да построиш стена, която да пази града ти. Всеки народ има различна стена, която те защитава по различен начин.

2. (оранжево): Тук можеш да построиш сборния си пункт. Той служи за да насочваш войските си, както и да инструктираш катапултите по какви цели да стрелят. Колкото по-високо е нивото на сборния пункт, толкова по-добре катапултите могат да се прицелват, когато искаш това от тях. Освен това сборният пункт е необходим за построяването на казарма и други сгради, така че без сборен пункт, не можеш да имаш войски. 

map
Това е основната карта,която сеизползва за цялата игра. В центъра на картата, оградена с жълт квадрат, е твоето село. Другите села, които са обградени от оранжеви квадратчета, са вашите съседи села. Сините квадратчета са села на алианса, зелени квадратчета са съюзи, които са в съюз с вашия съюз, и светло зелено квадратче са НАП. 

 Синият кръг ( квадратче с езерото и малко поле пшеница ) се нарича незаети оазис. Ако ви се налага да кликнете на този оазис, ще видите информация за него, като например колко диви животни има там.Има опци за центриране на картата на това място, или нападение на свободния оазис за ресурси. Ако имате таверна ниво 10,можете да превземете съоветния оазис.


Зеленият кръг съдържа числа, които може да се използва като пряк път към селото Ви. Това са вашите координати. Ако поставите случайни числа , като -29 и -82, вие ще се окажете от произволно място на картата, която е описана като квадратчета в гигантска мрежа.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не