Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

08. Как да строя в "Мегдан"?

Нека отидем на мегдана на града ти, за да можем да построим склад и хамбар. Не забравяй, че за да идеш на мегдана, само трябва да натиснеш бутона, който изглежда като малко село.

dorf2
Това е мегданът на селото ти. Както виждаш, единствената сграда е главната сграда, която се поставя автоматично, когато започнеш играта. Ако погледнеш, ще видиш тъмнозелени кръгове на светлозелената трева. Това са местата за строеж в селото ти, където можеш да поставяш сгради като склад и хамбар. Защо не построим склада първо. Натисни върху мястото, оградено в червено.

buildinglist
 Това е списък с всички сгради, които можеш да строиш. Като строиш и развиваш повече постройки, ще имаш възможност да строиш и нови видове сгради. Нека засега се съсредоточим върху построяването на склада. Виждаш списък с ресурси, които ще са ти необходими за да построиш склад. Ако нямаш достатъчно ресурси, изчакай час, но би трябвало да имаш достатъчно, така че натисни зеленото „Постройте сграда” под склада.

Можеш да погледнеш долната част на страницата, както направи с житното поле, и да видиш, че си започнал да строиш склад. Ще ти отнеме около 32 минути да го построиш, така че можеш да си починеш, да погледаш телевизия, да хапнеш чипс и да се върнеш след половин час.

(тридесет и три минути и двадесет секунди по-късно)

Наслади ли се на почивката? Аз със сигурност го направих. Както и да е, сега след като си завършил склада, нека построим хамбар. Помниш ли жълтото кръгче? Защо не го построим там. Само натисни зеленото „Постройте сграда” под хамбара и ще започнеш да строиш. Сега, ако си римлянин, смятам че да развиеш по едно от всеки вид ресурсни поля би било добра идея, но ако не си, просто изчакай около 25 минути да се завърши, след което развий ресурсите си така че да имаш по 1 поле от всеки вид развито на ниво 1.

(Няколко минути по-късно, след като си приключил със строежите)

След като имаш по едно ресурсно поле на ниво 1, менюто с добива на селото ти трябва да изглежда така:

Производителност:
Дървесина: 11 за час
Глина: 11 за час
Желязо: 11 за час
Жито: 4 за час


Ако забелязваш, житото ти е по-малко от преди, защото като строиш в селото си, населението се покачва, а когато това се случва, ти е необходимо повече жито за да изхранваш селяните си. Винаги се стреми да поддържаш добива си на жито равен с добива на останалите ресурси, тъй като житото е също толкова важно, колкото и останалите ресурси, ако не и повече.

Бележка на редактора: В началото, спокойно можеш да държиш добива си на жито наполовина или на три четвърти от най-високия си добив, тъй като житото не се ползва толкова много в повечето строежи.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не