Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Кметство

Town Hall

Предусловия: {(buildingrequirements:gid=24)}

В Кметството можеш да провеждаш пищни празненства. Тези празненства увеличават точките ти културно развитие. Развиването на Кметството на по-високи нива намалява продължителността на празненствата.

 Точките културно развитие са необходими за основаването и завземането на нови градове. Всяка сграда генерира точки културно развитие, като колкото по-високо е нивото й, толкова повече точки генерира. С празненства можеш да увеличш този процес за известно време.

 Малкото празненство ти дава само точки културно развитие, но голямото празненство също така влияе и на ефективността на сенатори, предводители и вождове. Голямото празненство увеличава намаляването на лоялността на атакувания град с до 5%. Същото, но в обратната посока, се случва и когато бъде атакуван град, в който се провежда голямо празненство. Всяко празненство добавя съответните точки, когато празненството бъде завършено.Празненство
Ниво   holz lehm eisen.gif getreide.gif ТКР
1 Малко празненство 6400 6650 5940 1340 500
10 Голямо празненство 29700 33250 32000 6700 2000

Характеристиките, зависещи от нивото (като цена на строеж и генерирани точки културно развитие) могат да бъдант намерени тук.
За пълната таблица с времената за строеж натисни тази връзка.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не