Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Преглед на всички села

Потребителите с активиран Травиан Плюс могат да виждат общ преглед на империята си.

central_overview1.pngВ този раздел е общият преглед на събитията в селата: вашите атаки, атаките срещу вас, вашите подкрепления изпратени от всяко село. Ако задържите курсора върху иконата на движението ще видите броя на всички движения от този тип.

Разделът Сгради показва всички активни строежи във всяко от селата. Графата войски показва всичките налични бойни единици, а графата Търговци показва количеството на свободните търговци в селото, както и общият им брой.

central_overview2.png


Тук можете да видите какво количество от всеки тип ресурси има във вашите складове и хамбари.
В раздела Складове можете да видите колко са пълни складовете и хамбарите ви в проценти, както и времето необходимо за пълното им запълване.

central_overview3.png


В раздела Културни точки можете да видите дневното производство на ТКР на всичките си села, както и провежданите празненства, заселници, сенатори и свободни слотове за заселване/превземане.

central_overview4.pngВ последният раздел войска можете да видите размера на армията си във всяко от вашите села, както и тяхната консумация на жито.

central_overview5.png
ubersicht6.jpg

Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не