Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

G - Скрий войската преди атаката

Войската напуска града в момента на атаката и се връща 180 секунди след това.Тя ще се скрие само ако през следващите 10 секунди не пристига войска в града.Със тази опция само войските,тренирани от града се скриват. Подкрепленията остават!

send_away.png

За да активирате тази опция,отидете във сборния пункт. От менюто "Златен клуб" цъкнете на опцията "Покажи настройките за избягване".

evasion_settings.png

Трябва да маркирате градовете,за които искате да е активно избягването с отметка. След това трябва да изберете колко пъти да бъдат скрити войските. Ще ви струва   gold2.png 2 за скриване.Накрая натискате ОК за да запазите промените.

Важно: Тази опция е активна само за сървъри с версия 3.6 или повече!


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не